Studio huren: niet meer beschikbaar Gansstraat in Utrecht

  • 35 m2
  • 1 kamer
  • 21 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Gestoffeerde studio van ca. 35m2, gelegen aan de Gansstraat, beschikbaar per direct voor € 950,- exclusief.

Omschrijving
Deze volledig gerenoveerde studio is gelegen op de begane grond. U komt de studio binnen in de hal die aan voorzijde toegang biedt tot de woonkamer met open keuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woonkamer biedt tevens toegang tot de badkamer met douche en wastafel. Er is een separaat toilet en ruimte met wasmachine aansluiting.

Locatie
De Gansstraat verbindt de stad Utrecht met het groene achterland in de provincie. Het centrum is te vinden op loopafstand en het centraal station is ongeveer 10 minuten fietsen, of 3 haltes vanaf de nabijgelegen bushalte. In de buurt is veel groen aanwezig, in een van de rustige parken of aan de singel van het centrum. Het centrum van Utrecht biedt vele mogelijkheden omtrent recreatie en gastronomie.

Details
- Huisdieren niet toegestaan.
- Roken niet toegestaan.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurperiode bepaalde tijd met optie tot verlenging.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Beschikbaar per direct.

Prijs
€ 950,- exclusief gebruikerslasten (g/w/e, internet, tv en gemeentelijke belastingen). Prijs is inclusief laminaatvloer en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u contact met ons opnemen.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Watervogelbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart