Studio huren: niet meer beschikbaar Weerdsingel O.Z. in Utrecht

  • 60 m2
  • 2 kamers
  • 26 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig gestoffeerd 2-kamer appartement ca. 60m2 beschikbaar per direct aan Weerdsingel oostzijde voor € 1395,- exclusief

Omschrijving
Deze prachtig ruime studio is gelegen op de 1e en 2e verdieping van een voormalig koetshuis aan de Weerdsingel oostzijde. U komt het appartement binnen in de ruime woonkamer met hierbij een open keuken die is v.v. van diverse inbouwapparatuur. De woonkamer beschikt tevens over een Frans balkon. Op deze verdieping is ook de badkamer gelegen met douche en wastafel. Er is een separaat toilet en een aparte ruimte met een wasmachine aansluiting. Middels een trap in de woonkamer gaat u naar de 2e verdieping maar het slaapgedeelte is gelegen op een ruime vide.

Ligging
Dit appartement is gelegen aan de rand van het centrum op de Weerdsingel oostzijde. De Weerdsingel is ongeveer tegelijk ontstaan met de naast gelegen Bemuurde Weerd welke rond 1300 is ontstaan als voorstad van Utrecht. De Bemuurde Weerd staat ook bekend om de plek in Utrecht met de meeste zon. U kunt heerlijk langs de kade genieten van de voorbijkomende pleziervaart bij de haven en de bekende sluizen. Vandaag de dag is de Weerdsingel door stadsuitbreidingen geen voorstad meer, maar de naam is blijven bestaan als straatnaam. Daarnaast zijn alle voorzieningen binnen handbereik en op steenworp afstand van het bruisende oude stadscentrum van Utrecht en het Centraal station. Ook diverse uitvalswegen zijn gemakkelijk te bereiken.

Bijzonderheden
- Gelegen op een mooie locatie.
- Huisdieren en roken niet toegestaan.
- Geschikt voor 1 persoon of een stel.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurperiode 24 maanden met optie tot verlenging.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Beschikbaar per direct.

Prijs
€ 1.395,- exclusief g/w/e, kabel tv, internet en gemeente belastingen. Inclusief keukenapparatuur en stoffering.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12maanden . Bij een huurperiode korter dan 12 maanden kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u contact met ons opnemen.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Vogelenbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart