Studio huren: niet meer beschikbaar Amaliastraat in Utrecht

  • 35 m2
  • 1 kamer
  • 20 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig gestoffeerde studio ca. 35m2 met dakterras gelegen op de Amaliastraat beschikbaar per direct voor € 850,- inclusief.

Omschrijving
De woning is opgedeeld in 3 woonlagen met op iedere woonlaag een eigen appartement, de woonruimte is gelegen op de 1e verdieping. Aan de voorzijde bevindt zich het leef gedeelte. Het hoekje voor in de woonkamer biedt een uitstekende plek voor het bed. Aan de achterzijde is de volledig nieuwe keuken die is v.v. van diverse inbouwapparatuur. Aan achterzijde bevindt zich ook de badkamer met douche, wastafel en toilet. Er is een aparte ruimte met wasmachine/droger aansluiting. Middels openslaande deuren aan de achterzijde komt u op het ruime dakterras van ca. 15m2 die is gelegen op het zuidoosten.

Ligging
Dit appartement is gelegen in populaire "Rivierenwijk" op loopafstand van ‘het Ledig Erf’ en de Oude Gracht. Uitvalswegen, winkels, scholen en diverse opstapplaatsen openbaar vervoer zijn tevens in de nabijheid te vinden. Daarnaast is het centrum snel te bereiken, met het openbaar vervoer en op de fiets bent u binnen 10minuten op het Centraal Station Utrecht of in het Centrum van Utrecht.

Bijzonderheden
- Geschikt voor 1 persoon
- Beschikt over een dakterras van ca. 16m2
- € 75,- voorschot per maand voor g/w/e, tv en internet
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurtermijn 12 maanden
- Borg is gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar per direct

Prijs
€ 850,- per maand exclusief g/w/e, kabel tv, internet en belastingen. Inclusief vloer en keukenapparatuur.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of u kunt uzelf inschrijven op onze website.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Rivierenwijk
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart