Studio huren: niet meer beschikbaar Amsterdamsestraatweg in Utrecht

  • 45 m2
  • 1 kamer
  • 16 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Dit studio appartement op de eerste woonlaag ligt op loopafstand van het centrum en centraal station van Utrecht. De woning wordt gestoffeerd opgeleverd en beschikt over een groot dakterras van 15m2 op het westen. De Amsterdamsestraatweg is een gezellige winkelstraat met bar's, café's, restaurants en je vindt hier alles wat je maar nodig hebt. De huurprijs is exclusief de kosten voor gas, water, elektriciteit en internet.

Indeling;
Via de centrale trapopgang stap je in het appartement. Aan de voorzijde van de woning een kamer van ca. 12m2 te gebruiken als woon/slaapkamer. Aan de achterzijde een grote keuken grenzend aan het dakterras.
De badkamer ligt centraal in de woning en heeft een douchecabine, wastafel met meubel en toilet. Er is een aparte wasruimte met wasmachineaansluiting.

- Deze studio is gesitueerd in een pand met een winkelruimte en twee bovenliggende studio appartementen. De winkelruimte wordt momenteel ook te huur aangeboden. Bij interesse informeren we je graag naar de mogelijkheden.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Pijlsweerd-Zuid
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart