Luuk zoekt een Kamer / Studio / Appartement in Utrecht

Luuk zoekt: Een Kamer / Studio / Appartement in Utrecht

  • Kamer / Studio / Appartement
  • Min. 10 m2
  • Man
  • 18 Per direct

Mijn naam is Luuk en ik ben 20 jaar. Afgelopen 4 jaar heb ik interactieve mediavormgeving gestudeerd en ik komende 4 jaar ga ik verder met de opleiding Interaction Design aan de HKU. 

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met muziek maken (gitaar en basgitaar). Dit kan met koptelefoon op, dus wees niet bang voor geluidsoverlast. De muziek die ik het liefst luister is voornamelijk blues, soul, rock en funk. Ik ga dan ook graag naar concerten en festivals waar vooral deze muziek te horen is. 

Verder houd ik ook veel van sport. Ik boks doorgaans 2x per week (niet competitief) en loop af en toe hard. Daarbij kijk ik graag naar sporten en doe ik ook graag andere sportieve activiteiten. 

Het is altijd goed om met vrienden (en komende huisgenoten) gezellige dingen te doen zoals gesprekjes voeren, spelletjes doen of gewoon lol trappen. Uiteraard af en toe onder het genot van een biertje. Ik houd dus wel van gezelligheid, maar ik ben niet echt een uitgaanstype. 

Ik ben op zoek naar een kamer voor minimaal een halfjaar. Verder hoop ik in een gezellig studentenhuis te komen waar iedereen doet wat hij/zij wilt. Als huisgenoot ben ik zelf over het algemeen rustig en opruimen en de boel netjes houden is echt geen probleem. Ik houd me strak aan afspraken, dus daar hoef je je ook geen zorgen over te maken. 

Als je meer wilt weten over wie ik ben, laat het weten en het zal leuk zijn als ik een keertje langs kan komen. 

Met vriendelijke groet, 
Luuk 

Algemene informatie: Luuk
  Man, 26 jaar