Bilal zoekt een Studio in Utrecht

Bilal zoekt: Een Studio in Utrecht

  • Studio
  • Min. 20 m2
  • Man
  • 19 Per 19 augustus 2024

Beste verhuurder,

Mijn naam is Bilal Korkut, ik ben 24 jaar oud en ik ben zeer geïnteresseerd in het huren van een studio. Ik ben momenteel bezig met het voorbereiden van mijn studie aan de Universiteit Utrecht, waar ik van plan ben een masteropleiding te volgen in biofabricatie.

Mijn interesses liggen voornamelijk in biomedische engineering en moderne geneeskunde. Daarnaast houd ik van een schaak spelletje en een goede fitness sessie in de sportschool. Ik ben zeer toegewijd aan mijn toekomst en carrière en streef naar discipline en verantwoordelijkheid. Ik leef een levensstijl zonder feesten, alcoholgebruik en geluidsoverlast.

Financieel ben ik stabiel en ben ik van plan om naast mijn studie te werken om de maandelijkse huur zonder problemen te kunnen voldoen. Bovendien kom ik in aanmerking voor huurtoeslag, wat voor extra stabiliteit biedt. Ik heb eerder een kamer gehuurd in Eindhoven en ik ben ervan overtuigd dat mijn vorige verhuurder mijn betrouwbaarheid als huurder kan bevestigen. Indien gewenst, kan ik de contactgegevens van mijn vorige verhuurder doorgeven, zodat u zelf een referentie kunt opvragen.

Ik ben enthousiast over de mogelijkheid om in uw woning te wonen vanwege de ideale combinatie van locatie en privacy die een studio biedt. Ik ben een zeer extrovert persoon en normaal zou een kamer delen geen probleem zijn, maar voor mijn academische toekomst wil ik mij volledig kunnen concentreren zonder eventuele afleiding van kamergenoten. Een studio stelt me in staat om mijn eigen ruimte te hebben en mijn studieomgeving naar mijn eigen behoeften in te richten.

Bovendien ben ik iemand die veel waarde hecht aan netheid en hygiëne. Door alleen te wonen, kan ik ervoor zorgen dat de leefruimte altijd schoon en georganiseerd is, wat essentieel is voor mijn welzijn en studieprestaties.

Mijn studie jaar begint in September 2024, en ik ben van plan vanaf augustus in te trekken in de woning. Hopelijk zal dit geen probleem zijn. Ik hoop op een zo spoedig mogelijke reactie van u, en hopelijk ziet u mij als een waardige kandidaat en huurder voor een studio.

Met vriendelijke groet,

Bilal Korkut

Algemene informatie: Bilal
  Man, 24 jaar
Type huurder: Student
  1e jaars Master Biofabrication (UNIVERSITEIT)