Alfred zoekt een Huurwoning / Appartement in Utrecht

Alfred zoekt: Een Huurwoning / Appartement in Utrecht

  • Huurwoning / Appartement
  • Min. 50 m2
  • Man
  • 15 Per direct

29 jaar, redelijk volwassen geworden, levensgenieter maar easy-going, full-time baan (vaste aanstelling), relatie inmiddels een paar maanden voorbij en op zoek naar een nieuwe plek. Daar zit dan wel weer een relatie tussen. Als tussenoplossing woon ik nu in een heel leuke kleine studio in Utrecht centrum, maar het is tijdelijk, dus ik zoek naar een leuk appartement(je) om binnenkort te betrekken. Ik wil nog een paar jaar huren voordat ik wil kopen.

Ik hou van weekend, koken, goed gesprek, speel recreatief piano/keyboard (en heb natuurlijk een headphone voor buurtjes), stedentrips, natuur en heb een bezig sociaal leven. Verder heb ik 2x per week boksles en loop ik ik 2x per week hard. Ipv hardlopen wil ik ergens in kwartaal 1 018 weer gaan hockeyen, wat ik 8 jaar heb gedaan toen ik nog in Emmeloord woonde.

Ik werk bij Redbook, het bedrijf dat m'n vader 3 jaar terug heeft opgericht. We begonnen samen de sales te doen en zitten inmiddels op 15 man, dus gaat snel. We verkopen voornamelijk Salesforce: een innovatief cloud crm/service/marketing platform dat werken leuker, makkelijker en lonender maakt. Eigenlijk ben ik in richting marketing afgestudeerd maar het is een nieuwe ervaring en samenwerken met m'n vader vind ik heel leuk. Mijn jaarinkomen ligt de afgelopen twee jaar op ± 50k, dus huurprijzen zijn niet snel een punt, maar mocht het nodig zijn, dan heb ik altijd een garantsteller.

Verder kan ik met iedereen opschieten, hou ik van een opgeruimd en fris huis, en ben ik er regelmatig op uit. Geen bijzonderheden zoals roken of huisdieren.

Dat was het, ik fiets of rij graag langs om kennis te maken.

Algemene informatie: Alfred
  Man, 35 jaar
Type huurder: Professional