Anke  zoekt een Kamer / Studio / Appartement in Utrecht

Anke zoekt: Een Kamer / Studio / Appartement in Utrecht

  • Kamer / Studio / Appartement
  • Min. 8 m2
  • Vrouw
  • 15 Per direct

Ik ben Anke, 23 jaar en ben in februari afgestudeerd van University College (richting psychologie/sociologie). Afgelopen halfjaar heb ik een minor bestuurskunde en ethiek gedaan als voorbereiding op mijn master, al stel ik deze eerst een jaartje uit om wat praktijkervaring op te doen.

Omdat mijn tijdelijk contract afliep in augustus, ben ik opzoek naar een leuk, nieuw huis in Utrecht. Ik ben makkelijk in de omgang en mijn deur staat altijd open voor een spontaan praatje, theetje/koffie, biertje, wijntje, film- of serieavond of gezellig samen eten, maar natuurlijk doe ik ook prima mijn eigen ding.

In mijn vrije tijd hou ik van reizen, koken, zwemmen en spontane dagjes/avondjes uit, al kan ik ook genieten van af en toe een lekker lui avondje bankhangen en film kijken! Daarnaast vind ik het in de zomer heerlijk om onder het genot van een lekker zonnetje, goede muziek en goed gezelschap de nodige foodfestivals mee te pikken en hoewel ik geen 5 dagen per week in de kroeg sta, vind ik het zeker leuk om af en toe een avond te gaan stappen of een een biertje/wijntje tijdens of na het eten te drinken. Hiervoor heb ook in Tilburg en Nijmegen op kamers gewoond en een aantal maanden door Australiƫ gereisd dus ik pas me makkelijk aan (+ ik heb 3 jaar vakantiewerk gedaan in de thuiszorg, dus met de schoonmaakskills zit het wel prima). Ik zal ook de meeste weekenden in Utrecht zijn.

Heb jij een leuke kamer of denk je dat ik goed in jullie huis pas, stuur me dan vooral een berichtje!

Liefs,
Anke

Algemene informatie: Anke
  Vrouw, 30 jaar