Mick zoekt een Kamer in Utrecht

Mick zoekt: Een Kamer in Utrecht

  • Kamer
  • Min. 6 m2
  • Man
  • 30 Per direct

Hallo,
Mijn naam is Mick Berkelmans en ik ben een jongeman uit Noord-Brabant (bijna Limburg, bijna België) van bijna 20 jaar “jong”. Ja, ik weet het, geen 21. Maar leeftijd speelt toch zeker geen rol!
Afgelopen jaar heb ik muziek gestudeerd aan het HKU, maar ik zal komend jaar overstappen naar informatica op de Universiteit van Utrecht. Ik heb momenteel nog een kamer in Utrecht, maar die heb ik inmiddels opgezegd, omdat ik daar alleen inwoon bij een werkende man. Ik mis daar de gezelligheid van huisgenoten, aangezien hij bijna nooit thuis is.
Verder heb ik mijn plekje in Utrecht al wel gevonden binnen de christelijke gezelligheidsvereniging S.S.R.-N.U. (studentenvereniging) en ik zal hier dan ook waarschijnlijk regelmatig te vinden zijn.
Qua karakter ben ik enthousiast, komisch, optimistisch en vriendelijk (tenminste, dit is wat ik van mijn medestudenten hoor ;). Mijn interesses gaan uit naar computers, internet, videospelletjes, muziek en auto’s (een beetje de standaard jongensdingen).
Dat is dan wel zo’n beetje wat ik allemaal over mezelf wilde vertellen. Ik hoop dat dit berichtje er een beetje tussenuit springt. En dat ik dan ook snel een reactie mag ontvangen.

Algemene informatie: Mick
  Man, 24 jaar
Type huurder: Student
  1e jaars iNFORMATICA (UNIVERSITEIT)
  Lid van ssh