Studio huren: niet meer beschikbaar Nieuwegracht in Utrecht

  • 60 m2
  • 2 kamers
  • 16 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig 2-kamer appartement met balkon ca. 60m2 beschikbaar aan de Nieuwegracht beschikbaar per direct voor € 1.250,- exclusief.

Omschrijving
Dit prachtige appartement is gelegen in een prachtig gerenoveerd monumentaal pand. Dit appartement is gelegen op de 3e verdieping en kenmerkt zich door de prachtige houten balken. Dit appartement beschikt over een half open keuken. Deze keuken is v.v. een koelkast met vriesvak, vaatwasser, oven en 4-pits inductie kookplaat. Middels een trap in de woonkamer gaat u naar de slaapkamer vanuit de slaapkamer heeft u ook toegang tot het balkon welke is gelegen op het zuiden. De badkamer is voorzien van aparte douche, wastafel en toilet. Alle appartementen zijn daarnaast voorzien van een eigen wasmachine aansluiting en van een keurige nieuw laminaatvloer.

Locatie
Zoals de naam al zegt is de Nieuwegracht nieuwer dan de Oudegracht, de bekendste gracht in Utrecht. De gracht werd tussen 1390 en 1393 samen met de Kromme Nieuwegracht, de Drift en de Plompetorengracht gerealiseerd door een weinig bebouwd gebied binnen de stadsmuren, waarschijnlijk om de ontwatering van het gebied te verbeteren als voorbereiding op de aanleg van de bebouwing. De werven en werfkelders van de Utrechtse Oude- en Nieuwegracht zijn uniek in de wereld. U bevindt zich midden in het stadscentrum welke is omgeven door vele winkels, cafés en restaurants. Het Centraal Station Utrecht is op loopafstand gelegen van deze studio. Ook kunt u in de directe omgeving terecht voor de dagelijkse boodschappen.

Bijzonderheden
- Gelegen in een monumentaal pand.
- Geschikt voor een alleenstaande of een werkend koppel.
- Voorschot warmte € 65,- per maand.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurtermijn in overleg.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Eenmalige administratiekosten.
- Beschikbaar per direct.

Prijs
€ 1.250,- exclusief stadsverwarming, water, elektra, kabel tv, internet en belastingen. Inclusief voorschot stoffering en keukenapparatuur

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Nieuwegracht-Oost
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart