Studio huren: niet meer beschikbaar Nieuwegracht in Utrecht

  • 45 m2
  • 2 kamers
  • 20 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig 2-kamer appartement ca. 45m2 beschikbaar aan de Nieuwegracht beschikbaar per 01 juni 2022 voor € 1.281,30 exclusief.

Omschrijving
Dit prachtig appartement is gelegen in een prachtig monumentaal pand. Dit appartement is gelegen op de 1e verdieping en biedt uitzicht op de Nieuwegracht. Dit appartement beschikt over een open keuken. Deze keuken is v.v. een koelkast met vriesvak, vaatwasser, oven en 4-pits inductie kookplaat. Middels een trap in de woonkamer gaat u naar de boven verdieping waar zich de slaapkamer bevindt met de badkamer. De badkamer is voorzien van aparte douche, wastafel en toilet. Alle appartementen zijn daarnaast voorzien van een eigen wasmachine aansluiting en van een keurige nieuw laminaatvloer.

Locatie
Zoals de naam al zegt is de Nieuwegracht nieuwer dan de Oudegracht, de bekendste gracht in Utrecht. De gracht werd tussen 1390 en 1393 samen met de Kromme Nieuwegracht, de Drift en de Plompetorengracht gerealiseerd door een weinig bebouwd gebied binnen de stadsmuren, waarschijnlijk om de ontwatering van het gebied te verbeteren als voorbereiding op de aanleg van de bebouwing. De werven en werfkelders van de Utrechtse Oude- en Nieuwegracht zijn uniek in de wereld. U bevindt zich midden in het stadscentrum welke is omgeven door vele winkels, cafés en restaurants. Het Centraal Station Utrecht is op loopafstand gelegen van deze studio. Ook kunt u in de directe omgeving terecht voor de dagelijkse boodschappen

Bijzonderheden
- Gelegen in een monumentaal pand.
- Geschikt voor een alleenstaande of een werkend koppel.
- Voorschot stadverwarming € 117,60 per maand.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurtermijn 12 maanden met optie tot verlenging.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Beschikbaar per 01 juni 2022

Prijs
€ 1.281,30 exclusief stadsverwarming, water, elektra, kabel tv, internet en belastingen. Inclusief vloer en keukenapparatuur

Voor overige vragen en of bezichtigen kunt u contact met ons opnemen.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Nieuwegracht-Oost
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart