Studio huren: niet meer beschikbaar Kanaalstraat in Utrecht

  • 20 m2
  • 1 kamer
  • 18 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig gestoffeerde studio van ca. 20m² gelegen op de Kanaalstraat in Utrecht, beschikbaar per 1 juli 2022 voor € 795,- exclusief gebruikerslasten.

Omschrijving
Deze prachtige studio is gelegen aan de achterzijde op de 2e verdieping van het pand. Bij binnenkomst betreed u de studio met open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De badkamer is voorzien van een wastafel en douche. In de hal bevindt zich het toilet die gedeeld wordt met één andere bewoner. Kortom een prachtige studio op een centrale locatie!

Ligging
Dit appartement is gesitueerd in het prachtige Lombok op de Kanaalstraat waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen. Vlakbij het prachtige park Oog in al, de Munt en op slechts 10 minuten lopen van Centraal Station Utrecht, het oude stadscentrum en de gezellige multiculturele Kanaalweg. Gunstige ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen zoals de A2 en A12.

Details
- Geschikt voor maximaal 1 persoon
- Parkeren middels een vergunning
- Huisdieren niet toegestaan
- € 105,- voorschot g/w/e per maand
- € 20,- service kosten per maand
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurovereenkomst 12 maanden met optie tot verlenging
- Borg gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar per 1 juli 2022

Prijs
€ 795,- per maand exclusief gas, water, elektra, kabel tv, servicekosten, gemeentelijke belastingen. Inclusief stoffering, keukenapparatuur en wasmachine.
€ 920,- per maand inclusief gebruikerslasten gas, water, elektra, kabel tv, servicekosten, gemeentelijke belastingen, stoffering, keukenapparatuur en wasmachine.

Huurprijs op basis van een minimale huurperiode van 12 maanden voor een kortere periode kan er sprake zijn van verhoging.

Voor meer informatie en/of het plannen van een bezichtiging kunt u zich aanmelden op onze website.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Lombok-Oost
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart