Studio huren: niet meer beschikbaar Kanaalstraat in Utrecht

  • 35 m2
  • 1 kamer
  • 15 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Op een toplocatie in Utrecht (Lombok) bevindt zich, aan de levendige Kanaalstraat, dit recentelijk compleet gerenoveerd en hoogwaardig afgewerkt studio/appartement gelegen op de eerste verdieping.

De woonruimte is recentelijk compleet gerenoveerd, waarbij niet bespaard is op afwerking en materialen. Aan alle luxe en comfort is gedacht, zo beschikt de woonruimte over vloerverwarming, een onderhoudsvriendelijke PVC-vloer, glad stucwerk, inbouwspots en zwarte deuren en kozijnen. Er is een luxe inbouwkeuken geplaatst voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur (Bosch vaatwasser, Bosch was-droogcombinatie, Siemens koel-vriescombinatie, Siemens Combi-oven/magnetron en inductiekookplaat). Ook de badkamer heeft een luxe uitstraling en o.a. mechanische ventilatie en inbouwkranen. De woonruimte heeft een halfgesloten slaapvertrek voorzien van een zeer ruime ingebouwde kastenwand. Tevens beschikt de woonruimte over een privé buitenplaats van ca. 9 m2.

De woonruimte bevindt zich in de Utrechtse wijk Lombok, aan de bruisende Kanaalstraat. De Kanaalstraat is geliefd om zijn vele winkels, leuke boetiekjes en gezellige eettentjes.
Ook de centrale ligging maakt dit een toplocatie, lopend of met de fiets bevindt u zich binnen enkele minuten in het stadscentrum van Utrecht of op Utrecht Centraal, om vanuit daar verder te reizen met bijvoorbeeld de trein. Ook bus- en tramhaltes liggen op slechts een steenworpafstand van het appartement.

Bijzonderheden:
- Aanvaarding: 1 april 2022
- Profiel huur kandidaat: één persoon of stel, werkend, géén huisdieren!
- De huurprijs is € 1.275,- inclusief G/W/E/Internet per maand
- Totale oppervlakte: circa 35 m2
- De verhuurperiode is voor 12 maanden, daarna eventuele verlenging
- De waarborgsom is gelijk aan 2 maanden huur
- Compleet gerenoveerd en instapklaar
- Luxe keuken voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur
- PVC-vloerafwerking met comfortabele vloerverwarming
- Wanden en plafonds glas gestuct en voorzien van inbouwspots
- Veel raampartijen, geweldige lichtinval en hoge plafonds
- Moderne badkamer met inloopdouche, wastafel, toilet, mechanische ventilatie en inbouwkranen
- Vaste kastenwand
- De bovenvermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.
- Interesse in deze woning? Neem gerust uw eigen aanhuurmakelaar mee.

Indien er geen geschikte woonruimte op onze website staat, kunt u overwegen om ons een opdracht te geven om voor u een geschikte woning te vinden in de markt. Dit zijn niet de woningen die op onze website te huur worden aangeboden, want voor deze woningen hebben wij al een verhuur-opdracht gekregen van desbetreffende verhuurders/eigenaren.

Zoeken
Voor onze klanten zijn wij constant op zoek naar geschikte woningen in de markt. Wij struinen dagelijks alle websites af voor advertenties van woningaanbod van professionele vastgoedbedrijven en beheerders, verhuurmakelaars en (kleine) particuliere vastgoedbeleggers.

Matchen
De basis van een goede match is een duidelijk zoekprofiel en goed luisteren naar je klant. Dankzij onze geavanceerde CRM kunnen we de woningen die elders zijn vrijgekomen en door derden worden aangeboden koppelen aan de zoekwensen van onze klanten.

Opdracht tot Dienstverlening (OTD)
Wanneer u ons een opdracht geeft treden wij namens u op en begeleiden wij u bij het gehele aanhuurtraject van A tot Z. Een opdracht is vrijblijvend omdat wij werken op basis van No-Cure No-Pay. Dit houdt in dat u alleen bij een succesvolle bemiddeling kosten verschuldigd bent. Meer informatie hierover kunt u vinden bij Aanhuur.

Uiteraard kunt u ook telefonisch vrijblijvend contact opnemen, telefoon: 030-2901806 of mailen naar: info@viziermakelaardij.nl

Langs komen op kantoor is ook mogelijk.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Lombok-Oost
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart