Studio huren: niet meer beschikbaar Zuilenstraat in Utrecht

  • 40 m2
  • 2 kamers
  • 15 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig gestoffeerd 2-kamer appartement ca. 40m2 aan de Zuilenstraat beschikbaar per 15 juli 2023 voor € 1.195,- exclusief.

Omschrijving
Dit appartement is gelegen in een prachtig d pand in het centrum van Utrecht. Bij binnenkomst via de gezamenlijke entree gaat u naar de 1e verdieping waar u binnenkomt in de hal. Deze biedt toegang tot de woonkamer aan de voorzijde met open keuken. Deze keuken is v.v. een koelkast, vaatwasser en 4-pitsgasfornuis. Aan de achterzijde bevindt zich de slaapkamer met daarbij de badkamer met douche en wastafel. Er is een separaat toilet en een aparte berging met wasmachine aansluiting. Het gehele appartement is voorzien van een keurige nieuwe laminaatvloer.

Voor meer informatie, plattegronden, 360 tour of een video verwijzen wij u graag door naar onze eigen website.

Locatie
De ruim 100 meter lange Zuilenstraat loopt van de Lange Nieuwstraat naar de Nieuwegracht met de Quintijnsbrug. Ze ontleent volgens het straatnaambordje haar naam aan het geslacht Van Zuylen van Nievelt. Mogelijk bestond de straat reeds rond 1300. In de late middeleeuwen viel dit gebied onder het gerecht van de nabijgelegen Paulusabdij. U bevindt zich midden in het stadscentrum welke is omgeven door vele winkels, cafés en restaurants. Het Centraal Station Utrecht is op loopafstand gelegen van deze studio. Ook kunt u in de directe omgeving terecht voor de dagelijkse boodschappen.

Bijzonderheden
- Maximaal aantal personen: 2.
- Huisdieren niet toegestaan.
- Totale oppervlakte ca. 40m2.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Huurtermijn bepaalde tijd
- Beschikbaar per 15 juli 2023.

Prijs
€ 1.195,- per maand exclusief g/w/e, kabel tv, servicekosten en gemeentelijke belastingen. Inclusief stoffering en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van 12 maanden. Bij een korte periode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor al uw vragen en/of om deel te nemen aan bezichtigingen, verzoeken wij u zich te registreren op onze website. Bezichtigingen staan gepland op woensdag 30 december tussen half 5 en half 6.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Lange Nieuwstraat en omgeving
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart