Studio huren: niet meer beschikbaar Mariastraat in Utrecht

  • 20 m2
  • 1 kamer
  • 20 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Zoek je een huurwoning in Utrecht? En wil je op een toplocatie wonen? Zoek niet verder en maak zo snel mogelijk een afspraak, want dit een buitenkans voor iemand die in een monumentaal en stijlvol herenhuis met een historische uitstraling wil wonen, midden in het stadshart en winkelgebied van Utrecht. Het pand is gebouwd in 1900 en is gelegen in een gebied dat zich kenmerkt door een grote diversiteit aan winkels, boetiekwinkels, een zeer gevarieerd aanbod van restaurants en eetcafés

Binnenkort beschikbaar aan de Mariastraat in Utrecht, 6 semi-studio’s in een monumentaal pand gerealiseerd met elk een *eigen badkamer en gedeelde keuken en dakterras. Een unieke kans voor bijvoorbeeld (grotere) groep vrienden die samen in een pand willen wonen. De units variëren in grootte en indeling maar hebben allen dezelfde en nette afwerking.

Ondanks de centrale ligging ten opzichte van Utrecht Centraal Station en winkelcentrum “Hoog Catharijne”, blijft de Mariastraat een gezellige – niet overbevolkte – winkelstraat.

Omschrijving en indeling;

Begane grond: ingang via winkel, deur met trapopgang naar 1e verdieping.

1e Verdieping: overloop met vaste kast voor cv-ketel, studio 1 aan de voorzijde, studio 2 aan de achterzijde, gezamenlijke keuken met deur naar dakterras.

2e verdieping: overloop, studio 3 aan de voorzijde, studio 4 aan de achterzijde.

3e verdieping: overloop, studio 5 aan de voorzijde, ruime badkamer met toilet, studio 6 aan de achterzijde. De badkamer op deze verdieping is voor gedeeld gebruik van studio 5 en studio 6.

Grootte studio’s en huurprijzen:
Studio 1: circa 18 m2 I Huurprijs: € 775,00
Studio 2: circa 14 m2 I Huurprijs: € 750,00
Studio 3: circa 19 m2 I Huurprijs: € 800,00
Studio 4 : circa 20 m2 I Huurprijs: € 815,00
*Studio 5: circa 8 m2 I Huurprijs: € 475,00
*Studio 6: circa 12 m2 I Huurprijs: € 550,00
*studio 5 en studio 6 delen samen de badkamer (circa 5 m2) op deze verdieping

- Keuken circa 5m2 en dakterras circa 13 m2 zijn beiden voor gezamenlijk gebruik

Bijzonderheden:
- De foto's van de binnenzijde volgen na afronding van verbouwing.
- De huurprijzen zijn inclusief verbruik Gas, Water en Electra, maar exclusief gemeentelijke heffingen en belastingen.
- Aanvaarding: per 1 maart 2021 (onder voorbehoud van afronding verbouwing).
- De opzegtermijn is gelijk aan 3 kalendermaanden.
- De betaalperiode is gelijk aan de opzegtermijn.
- De waarborgsom is gelijk aan 2 maanden huur.
- Profiel huur kandidaat: 1 persoon (werkend), géén huisdieren toegestaan!
- De bovenvermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.
- Deze advertentie is met zorg samengesteld echter geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van goedkeuring verhuurder. Derhalve kunnen hier op geen enkele wijze rechten aan ontleend worden.
- Interesse in deze woning? Neem gerust uw eigen aanhuurmakelaar mee.

Indien er geen geschikte woonruimte op onze website staat, kunt u overwegen om ons een opdracht te geven om voor u een geschikte woning te vinden in de markt. Dit zijn niet de woningen die op onze website te huur worden aangeboden, want voor deze woningen hebben wij al een verhuur-opdracht gekregen van desbetreffende verhuurders/eigenaren.

Zoeken
Voor onze klanten zijn wij constant op zoek naar geschikte woningen in de markt. Wij struinen dagelijks alle websites af voor advertenties van woningaanbod van professionele vastgoedbedrijven en beheerders, verhuurmakelaars en (kleine) particuliere vastgoedbeleggers.

Matchen
De basis van een goede match is een duidelijk zoekprofiel en goed luisteren naar je klant. Dankzij onze geavanceerde CRM kunnen we de woningen die elders zijn vrijgekomen en door derden worden aangeboden koppelen aan de zoekwensen van onze klanten.

Opdracht tot Dienstverlening (OTD)
Wanneer u ons een opdracht geeft treden wij namens u op en begeleiden wij u bij het gehele aanhuurtraject van A tot Z. Een opdracht is vrijblijvend omdat wij werken op basis van No-Cure No-Pay. Dit houdt in dat u alleen bij een succesvolle bemiddeling kosten verschuldigd bent. Meer informatie hierover kunt u vinden bij Aanhuur.

Uiteraard kunt u ook telefonisch vrijblijvend contact opnemen, telefoon: 030-2901806 of mailen naar: info@viziermakelaardij.nl

Langs komen op kantoor is ook mogelijk.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart

Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving, Utrecht

Meer informatie over wonen in Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving