Studio huren: niet meer beschikbaar Boterstraat in Utrecht

  • 60 m2
  • 3 kamers
  • 18 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig gemeubileerd 3-kamer appartement gelegen aan de Boterstraat per 17 januari 2021 beschikbaar voor € 1.595, - exclusief

Omschrijving
Het appartement is te vinden op de tweede en derde verdieping van het pand, bereikbaar via een trap, te betreden via een gang op de begane grond. Het appartement bevat alles wat u nodig heeft om uw (tijdelijke) verblijf in Utrecht tot een geweldige ervaring te maken. Het appartement heeft een warm en eigentijds interieur, een nieuwe keuken, een zit- en eetkamer, een badkamer en apart toilet, en 2 slaapkamers, waardoor het appartement perfect is om te delen met een collega of familie. Verder biedt het splinternieuwe appartement alle comfort met een douche, toilet, wastafel en was- / droogcombinatie.

Plaats
Vanuit het appartement heeft u een prachtig uitzicht op de “DOM-toren”, pittoreske winkeltjes, restaurants en terrassen. Vanuit de studio geniet je van een prachtig uitzicht over het historische stadshart van Utrecht en observeer je de dagelijkse activiteiten van de lokale bevolking van Utrecht.

Details
- Het appartement is ook beschikbaar voor een kortere periode.
- Het appartement wordt volledig gemeubileerd opgeleverd.
- Voorzien van airconditioning
- € 150, - per maand voor g / w / e.
- € 45, - per maand
- Inclusief 2 sets beddengoed en handdoeken en 3 wekelijkse schoonmaak.
- Huisdieren en roken zijn niet toegestaan.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Waarborgsom 2 maanden huur.
- Beschikbaar vanaf 17 januari 2021.

Prijs
€ 1.595, - per maand exclusief g / w / e, kabel tv, internet en belastingen. Inclusief stoffering, meubels en keukenapparatuur. Exclusief belastingen.
€ 1.790, - per maand. De prijs is inclusief g / w / e, kabel tv, internet, stoffering, meubels en keukenapparatuur. Exclusief belastingen.

Huurprijs op basis van een minimale huurperiode van 12 maanden voor een kortere periode kan er sprake zijn van verhoging.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart

Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving, Utrecht

Meer informatie over wonen in Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving