Studio huren: niet meer beschikbaar Neude in Utrecht

  • 36 m2
  • 1 kamer
  • 21 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtige zelfstandige studio ca. 36m2 op het Neude beschikbaar per 01-12-2019 € 770,- exclusief

Omschrijving
Deze opgeknapte studio is gelegen op de 2e verdieping aan de achterzijde van een pand midden op het Neude. De ruimte is ca 36m2 en beschikt over een eigen keuken welke is v.v. een koelkast en een 4-pits keramische kookplaat. Daarbij een eigen badkamer welke is v.v. een douche, wastafel en toilet. In de studio ligt een nieuw gelakte houten vloer en daarnaast zijn de wanden volledig afgewerkt. Op de bovenste verdieping is er nog een gezamenlijk dakterras welke wordt gedeeld met 5 andere studio’s. Vanaf hier heeft u uitzicht op zowel het Neude aan de ene zijde en de Dom aan de andere zijde.

Locatie
Deze prachtige studio bevindt zich midden in het bruisende centrum van Utrecht midden op het Neude, nabij de Walk of fame waar beroemdheden uit de Nederlandse filmwereld in bronzen plakkaten met hun handen zijn afgedrukt. Tevens op steenworp afstand van de Oudegracht en vlakbij de Dom. U kunt volop genieten van de binnenstad welke is omgeven door diverse winkels, cafés en restaurants. Ook het Centraal Station Utrecht is op loopafstand gelegen van deze studio. Klik hier voor een virtuele toer van de omgeving.

Details
- Volledig zelfstandige studio.
- Gezamenlijk dakterras.
- Oppervlakte 36m2.
- Geschikt voor 1 persoon.
- Geen huisdieren.
- Service kosten € 30,- per maand.
- VvE bijdrage € 90,- per maand .
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurtermijn onbepaalde tijd met een minimum van 12 maanden.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Eenmalige servicekosten á € 295,- exclusief 21% btw.
- Beschikbaar per 01-12-2019.

Prijs
€ 770,- exclusief g/w/e, service kosten, bijdrage VvE, kabel tv en internet. Inclusief keukenapparatuur, houten vloer en volledig afgewerkte wanden.
De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 1 jaar. Bij een huurperiode korter dan 1 jaar kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie en het inplannen van een bezichtiging kunt u telefonisch contact met ons opnemen of uzelf inschrijven op onze website.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Domplein, Neude, Janskerkhof
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart