Studio huren: Jansveld in Utrecht

  • 30 m2
  • 1 kamer
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Charmante Studio in het bruisende centrum van Utrecht, met besloten dakterras

Locatie: Jansveld, 3512 BD UTRECHT
Type: Appartement, Overige, Bovenwoning
Wijk: Domplein, Neude, Janskerkhof

Huur:(Kaal) € 1000.- of € 212.35.- inclusief alle kosten.
Waarborgsom: 1 x de maandhuur.
Aanvaarding in overleg.

Beschrijving:

Welkom in deze prachtige studio, gelegen op een toplocatie midden in het centrum van Utrecht! Deze charmante woning biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. Met een besloten dakterras heb je jouw eigen stukje privacy in de levendige stad.

Interieur:
De studio is volledig gemeubileerd en beschikt over een gezellig 1-persoonsbed, een comfortabel bankje en een praktische tafel om aan te werken of te dineren. Daarnaast is er ook een koelkast aanwezig, zodat je altijd een koele versnapering binnen handbereik hebt. Het interieur heeft een moderne uitstraling en biedt voldoende ruimte om je thuis te voelen.

Huurdetails:
De maandelijkse huurprijs bedraagt €1200, inclusief gas, water, licht en internet. Bovendien kom je mogelijk in aanmerking voor huurtoeslag, wat het nog aantrekkelijker maakt!

Voorwaarden:
Om in aanmerking te komen voor deze studio, verzoeken wij je enkele inkomensverklaringen te verstrekken. Dit omvat een kopie van je identiteitsbewijs, de laatste 3 loonstrookjes en een kopie van je arbeidsovereenkomst. Mocht je een student zijn, dan vragen wij ook om gegevens van borgstellers bij te voegen. Tot slot hebben wij een getekende verhuurdersverklaring nodig.

Perfect voor:
Deze studio is geschikt voor verschillende doelgroepen, waaronder studenten, werkenden, alleenstaanden en expats. De centrale ligging zorgt ervoor dat je alle voorzieningen binnen handbereik hebt, zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer.

Kortom, deze charmante studio biedt het beste van beide werelden: de levendigheid van het bruisende centrum van Utrecht en de rust van een besloten dakterras. Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging in te plannen!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Domplein, Neude, Janskerkhof
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart