Berekent StudiosUtrecht makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding?

Geen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding StudioUtrecht is een online huurmarkt en geen bemiddelaar/makelaar. Huurders en Studioaanbieders ontmoeten elkaar hier op eigen initiatief. StudioUtrecht bemiddelt dus niet en vraagt geen bemiddelingsvergoeding/makelaarsvergoeding.

Aan Studioaanbieders in Utrecht vragen wij geen marketingvergoeding voor het aanbieden van hun Studio in Utrecht. Een Studioaanbieder kan gratis een Studio plaatsen in Utrecht. Huurders kunnen ook gratis een Studiooproep plaatsen in Utrecht, waarmee huurders aangeven dat ze opzoek zijn naar een Studio in Utrecht, huurders kunnen ook reageren op Studio's in Utrecht. Op www.studioutrecht.nl betaal je dus alleen als je ervoor kiest om gebruik te maken om te reageren op een huurder die een oproep heeft geplaatst op StudioUtrecht of te reageren op een advertentie van een Studio in Utrecht.

Kosten makelaar/bemiddelaar en contractkosten Als je als huurder voor een Studio kiest die door een makelaar/bemiddelaar is aangeboden in Utrecht, kan deze makelaar/bemiddelaar wel een makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding, contractkosten of andere kosten vragen. Particuliere verhuurders in Utrecht kunnen contractkosten vragen voor het opstellen van de huurovereenkomst. Als je meer wil weten over de vergoeding die een Studioaanbieder vraagt voor zijn diensten, kun je dit bij de betreffende aanbieder zelf navragen.

StudioUtrecht raadt je aan om vooraf te vragen aan de Studioaanbieder of er bijkomende kosten zijn of vergoedingen worden gevraagd als je de Studio afneemt of bezichtigd.

Voorkom ongewenste kosten en communiceer duidelijk met elkaar!

Alle veelgestelde vragen