Studio for rent: no longer available Kievitstraat in Utrecht

  • 40 m2
  • 2 rooms
  • 19 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Studio in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Prachtig gestoffeerd 2-kamer appartement van circa 40 m2 gelegen aan de Kievitstraat in Utrecht. Beschikbaar vanaf 1 augustus 2022 voor € 1.195,- exclusief gebruikerslasten.

Beschrijving
Dit appartement is gelegen in de Vogelenbuurt in de stad Utrecht. Op de begane grond van dit gebouw vindt u het appartement. Het bestaat uit een slaapkamer en een woonkamer van 25m2. Naast de woonkamer vindt u de open keuken die is voorzien van alle benodigde apparatuur, zoals een koelkast, vaatwasser, combi-oven/magnetron en een inductiekookplaat met afzuigkap. Naast de woonkamer vindt u de slaapkamer van 15m2. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafel. De tuin op de begane grond wordt gedeeld met het andere appartement in dit gebouw. Dit geldt ook voor de wasmachine die in de openbare ruimte tussen deze appartementen te vinden is.

Plaats
De studio is gelegen in de geliefde Vogelenbuurt. Diverse winkels en haltes van het openbaar vervoer zijn op loopafstand. De buurt ligt in de nabijheid van het centrum van Utrecht, waardoor je gemakkelijk kunt genieten van alles wat de stad te bieden heeft, zoals de terrassen op de Neude of de restaurantjes aan de Oudegracht. Daarnaast zit je vlakbij het prachtige Griftpark en de diverse uitvalswegen en uitvalswegen rondom de stad.

Details
- Voorkeur voor 1 persoon.
- Huisdieren niet toegestaan
- Roken niet toegestaan
- Voorschot g/w/e € 125,- per maand
- Huurperiode van 12 maanden met optie tot verlenging
- Borg gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar per 1 augustus 2022

Prijs
€ 1.195,- exclusief g/w/e, kabel tv, internet en belastingen. Inclusief laminaatvloer en keukenapparatuur en wasmachine.
€ 1.320,- inclusief g/w/e, kabel tv, internet en belastingen, laminaatvloer, wasmachine en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is gebaseerd op minimaal 12 maanden. Voor een kortere periode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u contact met ons opnemen of u inschrijven op onze website.

Read more with an subscription!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Vogelenbuurt
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation
Show on map