Studio for rent: no longer available Croesestraat in Utrecht

  • 30 m2
  • 1 room
  • 05 Immediately
  • 30 Certain period
On this page you will find all information of this Studio in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Deze leuke en authentieke studio, van 30m2 met riant zonneterras in de Utrechtse Rivierenwijk, is deels gemeubileerd met o.a. een hoogslaper, een wasmachine en een stofzuiger. De studio ligt aan het kruispunt Croesestraat, een rustige straat voor bestemmingsverkeer, Balijelaan / Croeselaan. Hierdoor heb je openbaar vervoer, winkels, restaurants en een grote supermarkt binnen een straal van 50 meter. Met 5 minuten fietsen ben je op het centraal station / Hoog Catharijne en naar treinstation Vaartsche Rijn loop je binnen 5 minuten. De studio is per 1 juni beschikbaar.

Indeling: via de centrale opgang betreed je de studio op de eerste etage. De studio is gerealiseerd in een gebouw uit begin vorige eeuw, met kenmerkende hoge plafonds en glas in lood ramen.

Via de entree sta je direct midden in de woning, met voor je de open keuken, links van je de moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en hangend toilet en rechts van je de living. Deze is zo'n 21m2 en slim ingedeeld met een hoogslaper, waaronder een wasmachine en veel bergruimte. Over de gehele breedte een riant zonneterras met een diepte van 2meter 30 en een oppervlakte van bijna 15m2.
In de keuken een inductiekookplaat (pannen aanwezig), vaatwasser, oven, magnetron en een koel/vries combinatie.

- Deze studio is meest geschikt voor één werkend persoon.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.
- Roken is verboden.
- Inclusief gas, water & elektra op basis van historisch verbruik.
- Er is een gemeenschappelijk Internet (WIFI) & KTV abonnement.
- Aanvaarding per 1 juni. Bezichtigingen staan gepland voor vrijdagmiddag 27 mei.
- Gunning voorbehouden aan eigenaar.

Read more with an subscription!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Rivierenwijk
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation
Show on map