Studio for rent: no longer available Amsterdamsestraatweg in Utrecht

  • 45 m2
  • 1 room
  • 05 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Studio in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Dit studio appartement op de eerste woonlaag ligt op loopafstand van het centrum en centraal station van Utrecht. De woning wordt gestoffeerd opgeleverd en beschikt over een groot dakterras van 15m2 op het westen. De Amsterdamsestraatweg is een gezellige winkelstraat met bar's, café's, restaurants en je vindt hier alles wat je maar nodig hebt. De huurprijs is exclusief de kosten voor gas, water, elektriciteit en internet.

Indeling;
Via de centrale trapopgang stap je in het appartement. Aan de voorzijde van de woning een kamer van ca. 12m2 te gebruiken als woon/slaapkamer. Aan de achterzijde een grote keuken grenzend aan het dakterras.
De badkamer ligt centraal in de woning en heeft een douchecabine, wastafel met meubel en toilet. Er is een aparte wasruimte met wasmachineaansluiting.

- Deze studio is gesitueerd in een pand met een winkelruimte en twee bovenliggende studio appartementen. De winkelruimte wordt momenteel ook te huur aangeboden. Bij interesse informeren we je graag naar de mogelijkheden.

Read more with an subscription!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Pijlsweerd-Zuid
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation
Show on map