Norah Melssen is looking for a Room / Studio in Utrecht

Norah Melssen is looking for: A Room / Studio in Utrecht

  • Room / Studio
  • Min. 8 m2
  • Female
  • 20 Immediately

Mijn naam is Norah en ik ben opzoek naar een gezellig verblijf in Utrecht.

Maar wie ben ik? Ik ben 20 jaar oud en momenteel tweedejaars student ISW, oftewel interdisciplinair sociale wetenschappen. Ondanks dat ik niet in Utrecht woon, heb in wel al mijn leventje in Utrecht opgebouwd. Zo ben ik lid van studentenvereniging versatile waar ik regelmatig activiteiten van bezoek en zit ik zelf ook in een commissie. Voor mijn derde jaar ben ik ook zeker van plan om actief te blijven binnen de studievereniging en weer in een commissie te stappen. Hiernaast zit ik eraan te denken om bij een sportvereniging te gaan wanneer ik in Utrecht woon. Ik heb 15 jaar gevoetbald, wat de keuze voor een voetbalvereniging wel aannemelijk maakt. Naast dat ik nog steeds een voetbalfan ben hou ik erg van muziek en heb ik een flinke platenverzameling. Zelf muziek maken zit er voor mij helaas niet in.

Ik zal niet alleen komen, maar neem mijn beste wederhelft Truus mee. Geen zorgen Truus is geen huisdier of persoon, maar mijn pruik. Ik heb een haarziekte genaamd alopecia, waardoor ik dus mijn pruik Truus draag.

Als huisgenoot kan je van mij verwachten dat ik altijd in ben voor wat gezelligheid of spontaniteit. Of dat nu in de vorm is van feestje, spelletje of wat bijkletsen.

General information: Norah Melssen
  Female, 21 years old