Studio huren: niet meer beschikbaar A.B.C.-straat in Utrecht

  • 45 m2
  • 2 kamers
  • 15 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Ruime 2-kamer ca. 45m2 aan de Nieuwegracht beschikbaar per 01 mei 2023 voor € 1.195,- exclusief.

Omschrijving
Dit volledig opgeknapte 2-kamer appartement is gelegen op een prachtige plek op de 1e verdieping aan de Nieuwegracht. Bij binnenkomt u toegang tot de woonkamer met ruime keuken. De keuken is v.v. een oven, 4-pits kookplaat en afzuigkap. Tevens is hier de wasmachine aansluiting gevestigd.
Aan de voorzijde van het pand is de ruime en lichte slaapkamer gelegen. Tussen de woon en slaapkamer is de badkamer gevestigd met een badkamer met douche, wastafel en toilet. Kortom een prachtig appartement op een prachtige plek.

Locatie
Zoals de naam al zegt is de Nieuwegracht nieuwer dan de Oudegracht, de bekendste gracht in Utrecht. De gracht werd tussen 1390 en 1393 samen met de Kromme Nieuwegracht, de Drift en de Plompetorengracht gerealiseerd door een weinig bebouwd gebied binnen de stadsmuren, waarschijnlijk om de ontwatering van het gebied te verbeteren als voorbereiding op de aanleg van de bebouwing. De werven en werfkelders van de Utrechtse Oude- en Nieuwegracht zijn uniek in de wereld. U bevindt zich midden in het stadscentrum welke is omgeven door vele winkels, cafés en restaurants. Het Centraal Station Utrecht is op loopafstand gelegen van deze studio. Ook kunt u in de directe omgeving terecht voor de dagelijkse boodschappen.

Bijzonderheden
- Gelegen op een prachtige locatie.
- Geschikt voor 1 werkend persoon of een koppel.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurperiode bepaalde tijd.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Beschikbaar per 01 mei 2023.

Prijs
€ 1.195,- exclusief g/w/e, tv, internet en belastingen. Inclusief laminaatvloer en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 1 jaar. Bij een huurperiode korter dan 1 jaar kan er sprake zijn van een verhoging.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode, kan er sprake zijn van een verhoging.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Anders
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart