Nohely E. Van de Werp zoekt een Studio in Utrecht

Nohely E. Van de Werp zoekt: Een Studio in Utrecht

  • Studio
  • Min. 25 m2
  • Vrouw
  • 22 Per direct

Mijn naam is Nohely Elisabeth van de werp en ik ben een 20-jarige rechtenstudent geboren op 10 mei 1998. Ik ben een rustig persoon en ik hou van dansen; ik was danslerares in Curaçao. Naast dansen hou ik ook van boeken lezen en ook mensen motiveren voor een beter leven en om positiever te zijn in het leven om hun doelen te bereiken. Naast mijn studie werk ik ook parttime in den haag.

Ik heb een zeer grote interesse in de woning. Sinds 16 july verblijf ik op verschillende plaatsen omdat mijn huurcontract is verlopen en het is voor mij heel moeilijk om een woning te vinden. Ik vind deze woning perfect en het is precies naar wat ik opzoek ben.

Inkomen
Per maand verdien ik ongeveer 1200 euro of meer. Naast werk, verdien ik ook studiefinanciering en daar krijg ik 880 euro per maand. Ook ontvang ik wezenpensioen vanuit Curaçao, omdat mijn vader is overleden. Dus ik kan u geruststellen dat ik elke maand, netjes mijn huur kan betalen. Ik betaal elk maand netjes al mijn rekeningen, ik heb geen schulden en ook geen openstaande rekeningen. Ik kan u ook geruststellen met mijn garantsteller.

Bereid te betalen
Ik zal per direct de woning willen omdat ik nu geen woning heb.

Ik hoop echt dat ik deze keer wel gekozen wordt. Ik zal het waarderen als ik gekozen word.
Ik hoop dat ik een goede kandidaat ben en in afwachting van u antwoord verblijf ik.

Met vriendelijk Groet,

Nohely van de Werp
0640517922

Algemene informatie: Nohely E. Van de Werp
  Vrouw, 21 jaar