Britt zoekt een Appartement / Huurwoning / Kamer / Woonboot in Utrecht

Britt zoekt: Een Appartement / Huurwoning / Kamer / Woonboot in Utrecht

  • Appartement / Huurwoning / Kamer / Woonboot
  • Min. 8 m2
  • 09 Per direct

Hoi!!
Ik ben Britt Stroek, ik ben 19 jaar oud en ik kom uit Volendam. Over 2 weken beginnen mijn examens, ik hoop heel heel heel heel heel heel erg dat ik slaag anders ben ik gewoon genaaid. (Ik ben vorig jaar al gezakt op 0,2 dus ik mag niet nog een jaar overdoen). Dus. Ik ben van plan om in september aan de opleiding 'Media en Cultuur' te beginnen. Natuurlijk ben ik bereid om alvast eerder in te trekken, ik vind nieuwe mensen leren kennen ontzettend leuk. Eigenlijk heb ik erg veel hobby's: hardlopen, koffie drinken, dansen (ook al ben ik zo stijf als een plank), foto's maken, zuipen, eten, slapen, zingen, socializen, winkelen, lezen, reizen, theater, lachen, snapchatten, boksen e.t.c. Eigenlijk alles behalve leren, haha :).
Ik moet ook bekennen dat ik een echte ras-Volendammer ben. Dat vind ik af en toe erg vervelend. Ik zou graag mijn Nederlandse woordenschat willen verbeteren, met mijn beheersing van de Nederlandse taal is het "ellegoar bedroeft' (heel erg slecht) gesteld. Natuurlijk heeft dit dorp wel een plekje in mijn hart. En ja, ik moet toegeven; ik kan alle liedjes van Jan Smit, Nick & Simon en de 3JS meeschreeuwen. Echter, ik ben niet zo'n kuddedier die of achter iedereen aanloopt. Ik wil juist graag mijn horizon verbreden.
Ik vind erg veel dingen goed en leuk; en kan daarom af en toe wel wat chaotisch en onvoorzichtig overkomen. Dat komt vooral omdat ik mezelf erg snel aanpas aan bepaalde omstandigheden en/of personen.
Op het moment heb ik ook 3 baantjes en heb dan ook vaak een 40+-uren werkweek.
Deze baantjes bestaan uit: patat bakken, bier tappen en schoonmaken. Ideaal dus haha!
Wanneer jullie nog meer van mij willen weten zou ik heel erg graag langskomen!

Algemene informatie: Britt
  , 21 jaar
Type huurder: Student
  1e jaars Media en cultuur (UNIVERSITEIT)